+31 168 328 550 [email protected]

Vacature Medewerker Magazijn

KET Marine International B.V. (www.ketmarine.nl) levert reserveonderdelen, reparatie- en revisie service voor Westfalia en Alfa Laval separatoren. Sinds de oprichting in 1985 biedt KET Marine International een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen en welgewaardeerde 24-uurs service aan een wereldwijd netwerk van klanten in de scheepvaart- en powerindustrie. De organisatie is gevestigd in Zevenbergen en is onderdeel van een industriële investeringsmaatschappij die bestaat uit diverse divisies welke internationaal georiënteerd zijn. Om verdere groei te realiseren zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een

Medewerker magazijn

De functie
Ben jij klant, service- en kwaliteitsgericht, zelfstandig, efficient en beschik je over een flinke dosis logisch en technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij KET Marine International zijn wij op zoek naar een Medewerker magazijn die houdt van structuur en het als een uitdaging ziet om logistieke processen in goede banen te leiden.

Wat ga je doen als Medewerker magazijn?
Als Medewerker magazijn ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden in het magazijn. Afhankelijk van de mate van technisch inzicht en affiniteit met techniek bestaat er ook een mogelijkheid aanvullende werkzaamheden te verrichten in de werkplaats. De Medewerker magazijn organiseert, onderhoudt, beheert en optimaliseert het magazijn en zorgt voor het goed laten lopen van alle activiteiten die voorkomen in het magazijn, waaronder het ontvangen en controleren en het op voorraad leggen van goederen, order picking en inpakken en verzenden van alle orders. Hij ontvangt en controleert (de kwaliteit van) de binnenkomende goederen.

Tot je taken behoren:

 • Orderverwerking: verzamelt vanaf een picking list de goederen, pakt ze in en maakt ze verzendklaar. Draagt de pakketten volgens de richtlijnen over aan de transporteur. Zorgt dat er getekend wordt voor ontvangst van uitgifte- en materiaalbonnen.
 • Logistieke processen: voert op basis van de aanwijzingen van de senior magazijnmedewerker aanpassingen uit aan de totale range aan logistieke processen in het magazijn.
 • Voorraadbeheer: telt de voorraad en controleert en verwerkt administratief en fysiek de inkomende en uitgaande goederen op aanwijzing van / onder supervisie van de Senior Magazijnmedewerker.
 • Controle: controleert zowel de intern als de extern geleverde producten op kwaliteit aan de hand van de kwaliteitsdocumenten. Merkt zelfstandig fouten op en meldt deze fouten en/of foutieve producten aan Senior Magazijnmedewerker.
 • Oplossingsgericht: denkt oplossingsgericht en bedenkt eerst zelfstandig en/of samen met de collega magazijnmedewerkers oplossingen voor vraagstukken of onduidelijkheden vooraleer hij/zij Senior Magazijnmedewerker om advies vraagt

Functie-eisen
Wat vragen we van je als Medewerker magazijn?

 • Je bent enthousiast, secuur en nauwkeurig, collegiaal en een harde werker
 • Je hebt enkele jaren ervaring als medewerker in een magazijn met fastmoving items
 • Gemotiveerd om de technische productkennis eigen te maken

Verder vragen we:

 • Kennis van magazijn- en voorraadbeheer op (V)MBO niveau
 • Kennis van de werkprocessen en de werkorganisatie van de afdeling
 • Kennis van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel)
 • Kennis van gegevensverwerking en geautomatiseerde systemen
 • Kennis van technische producten en gemotiveerd om nieuwe technische productkennis eigen te maken
 • Woonachtig in de regio Zevenbergen
 • Rijbewijs B

KET Marine International B.V. biedt

Een afwisselende baan waarin je kunt ondernemen en jezelf kunt ontwikkelen tot een senior medewerker magazijn. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van KET Marine International B.V. Wij bieden je een fulltime positie binnen een organisatie die investeert in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd en wordt beloond. KET Marine biedt daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren? Reacties ontvangen wij graag per mail via [email protected] Informatie kunt u vinden op onze website www.ketmarine.nl

About us

We exploit our activities in the dynamic markets of the maritime and power generation industry. Since the founding in 1985, the main objective for KET Marine has always been to provide clients with reliable, high quality spare parts and service solutions for oil separators at a competitive price.

Contact

+31 168 328 550

Koperslagerij 23
4762 AR Zevenbergen
The Netherlands