+31 168 328 550 [email protected]

Vacature Technisch Inkoper

KET Marine International B.V. (www.ketmarine.nl) levert reserveonderdelen, reparatie- en revisie service voor Westfalia en Alfa Laval separatoren. Sinds de oprichting in 1985 biedt KET Marine International een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen en welgewaardeerde 24-uurs service aan een wereldwijd netwerk van klanten in de scheepvaart- en powerindustrie. De organisatie is gevestigd in Zevenbergen en is onderdeel van een industriële investeringsmaatschappij die bestaat uit diverse divisies welke internationaal georiënteerd zijn. Om verdere groei te realiseren zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een

Vacature technisch inkoper

De functie
Vind jij het een sport om de juiste producten voor de juiste kwaliteit en prijs te vinden? Ben jij gedreven en sociaal en bouw je graag een zakelijk-persoonlijke relatie op met bestaande en mogelijke nieuwe leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij KET Marine International zijn wij op zoek naar een Technisch inkoper die houdt van structuur en het als een uitdaging ziet om logistieke processen in goede banen te leiden.

Wat ga je doen als Technisch inkoper?
In deze uitdagende job ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van onze totale productrange. Jij denkt commercieel, oplossingsgericht én hebt affiniteit met techniek. Je signaleert ontwikkelingen in de markt, gaat op zoek naar passende leveranciers en actualiseert en optimaliseert de voorraad.
Beheert en optimaliseert de volledige logistieke keten.

Wat vragen we van je als Technisch inkoper?
· HBO- opleiding + werk- en denkniveau
· Nevi 1 en bij voorkeur Nevi 2
· Kennis van Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift, Duitse is een pré
· Kennis van Microsoft Office en inkoopprogramma’s
· Enkele jaren ervaring in deze of een soortgelijke functie
· Kennis van gegevensverwerking en geautomatiseerde systemen
· Gemotiveerd om nieuwe technische productkennis eigen te maken
· Woonachtig in de regio Zevenbergen;
· Rijbewijs B

KET Marine International B.V. biedt
Een afwisselende baan waarin je kunt ondernemen en jezelf kunt ontwikkelen.Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van KET Marine International B.V. Wij bieden je een fulltime positie binnen een organisatie die investeert in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd en wordt beloond. KET Marine biedt daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

About us

We exploit our activities in the dynamic markets of the maritime and power generation industry. Since the founding in 1985, the main objective for KET Marine has always been to provide clients with reliable, high quality spare parts and service solutions for oil separators at a competitive price.

Contact

+31 168 328 550

Koperslagerij 23
4762 AR Zevenbergen
The Netherlands