+31 168 328 550 info@ketmarine.nl

Vacature: Medewerker Inkoop (fulltime)

Medewerker Inkoop

Om verdere groei te realiseren zijn wij ter uitbreiding van de organisatie op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de volgende functie: Medewerker Inkoop (fulltime)

Wie zijn wij?

Ket Marine levert reserveonderdelen, reparatie- en revisie service voor Separatoren. Sinds de oprichting biedt KET een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen en wel gewaardeerde 24-uurs service aan een wereldwijd netwerk van klanten in de scheepvaart, powerindustrie en voedingsindustrie. Met ongeveer 20 collega’s in de groep wordt hier dagelijks gelachen, hard gewerkt en het leven gedeeld.

Wie zoeken wij?

Met jouw persoonlijkheid neem je iedereen mee in jouw werk. Je bent van nature een goede planner, coördinator, sterk in administratie, communicatief sterk en een tikkeltje eigenwijs/ongeduldig. Je bent zeer pragmatisch en ondernemend ingesteld.

Wat ga je doen?

Als medewerker inkoop zorg je voor de bestellingen van (technische) producten. Je bewaakt de levertijden en verwerkt deze in het systeem. Je signaleert prijsveranderingen en koppelt deze terug naar collega’s. Hierbij neem je proactief contact op met leveranciers indien de gewenste of bevestigde datum niet gehaald wordt. Tevens ben je vraagbaak voor collega’s van andere afdelingen zoals warehouse, productie, finance, service en sales. Dit werk voer je uit met een senior inkoopster en hoofd inkoop. Kennis van (technische) producten is niet noodzakelijk. Echter enige affiniteit is zeker gewenst.

Wat wij bieden:

  • Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je iedere dag voor nieuwe uitdagingen staat.
  • Een klein, toegewijd en gezellig team.
  • Een ondernemende, open en informele organisatiecultuur.
  • Ruimte voor opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief.
  • Een aangename en collegiale werksfeer.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen, bedrijfsuitjes) en uiteraard allerhande zaken die noodzakelijk zijn voor een goede uitoefening van je functie.

Interesse of vragen? Neem contact op via mail, WhatsApp of telefoon.
Mail: d.deflines@ketmarine.nl
Tel: 0168 328 550
Mobiel: 06 2247 5041

About us

We exploit our activities in the dynamic markets of the maritime and power generation industry. Since the founding in 1985, the main objective for KET Marine has always been to provide clients with reliable, high quality spare parts and service solutions for oil separators at a competitive price.

LRQA IMPA 2
Contact

info@ketmarine.nl

+31 653 537 485 (24/7 service)

Koperslagerij 23
4762 AR Zevenbergen
The Netherlands