+31 168 328 550 info@ketmarine.nl

Vacature: Specialist Sourcing en productontwikkeling(fulltime)

Vacature Specialist Sourcing en productontwikkeling

Om verdere groei te realiseren zijn wij ter uitbreiding van de organisatie op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de afdeling inkoop: Specialist Sourcing en productontwikkeling.   (fulltime)

Wie zijn wij?

Ket Marine levert reserveonderdelen, reparatie- en revisie service voor Separatoren. Sinds de oprichting biedt KET een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen en wel gewaardeerde 24-uurs service aan een wereldwijd netwerk van klanten in de scheepvaart, powerindustrie en voedingsindustrie. Met ongeveer 20 collega’s in de groep wordt hier dagelijks gelachen, hard gewerkt en het leven gedeeld.

Wie zoeken wij?

Je bent gedreven in wat je doet. Je opereert graag alleen, hebt HBO werkniveau en neemt verantwoordelijkheid. Tegelijk kun je goed met verschillende disciplines samenwerken en zet je de juiste mensen in om jouw doel te bereiken. Je maakt kundig gebruik van de technische mensen om je heen om te beoordelen waar jouw product technisch aan moet voldoen. Jij zorgt ervoor dat Ket Marine alle onderdelen van separatoren in eigen beheer kan maken/kopen en aanbieden. Moet je dan een technische achtergrond hebben? Nee, maar wel een gezonde dosis logisch nadenken.

Wat ga je doen?

Als verantwoordelijke voor Sourcing en productontwikkeling zorg je met je collega’s voor het gehele proces van ontwikkelen, sourcing, (reverse)enginering, inkoop, opslaan en uitleveren van onderdelen en materialen. Je rapporteert direct aan hoofd Inkoop & Logistiek. Hierbij werk je nauw samen met inkoop en technische (service) afdelingen.

Samen met je collega’s ga je zorgdragen voor;

– Vergroten aantal nieuwe producten door middel van reverse engineering;
– Verder verdiepen en uitbreiden van productportfolio;
– Optimaliseren van prijsbeleid leveranciers en Sourcing;
– Zoeken naar (nieuwe)leveranciers en inspelen op trends in de markt.

Wat wij bieden:

  • Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je iedere dag voor nieuwe uitdagingen staat.
  • Een klein, toegewijd en gezellig team.
  • Een ondernemende, open en informele organisatiecultuur.
  • Ruimte voor opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief.
  • Een aangename en collegiale werksfeer.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen, bedrijfsuitjes) en uiteraard allerhande zaken die noodzakelijk zijn voor een goede uitoefening van je functie.

Interesse of vragen? Neem contact op via mail, WhatsApp of telefoon.
Mail: d.deflines@ketmarine.nl
Tel: 0168 328 550
Mobiel: 06 2247 5041

About us
LRQA IMPA 2
Contact

+31 653 537 485 (24/7 service)

Koperslagerij 23
4762 AR Zevenbergen
The Netherlands

We exploit our activities in the dynamic markets of the maritime and power generation industry. Since the founding in 1985, the main objective for KET Marine has always been to provide clients with reliable, high quality spare parts and service solutions for oil separators at a competitive price.

info@ketmarine.nl